slot malaysia OBAVEŠTENJE - Izmena režima saobraćaja za vikend

OBAVEŠTENJE

03.06.2022 godine u opštini Apatin distribucija vode će se vršiti u kontinuitetu.

 

 

POGREBNA SLUŽBA
065/800-6972

VODOINSTALATERI
065/800-6979

 

 

Račune za komunalne usluge građani mogu da plate na šalteru JKP "Naš Dom" Apatin, Železnička 4 bez provizije ili na šalterima banaka i pošti uz određenu proviziju.

OBAVEŠTENJE - Izmena režima saobraćaja za vikend

 

 

U Apatinu će u petak 7. i subotu 8. oktobra zbog proslave 260. rođendana Apatinske pivare u pojedinim ulicama važiti izmenjeni režim saobraćaja, dok će u nekim ulicama biti potpuno obustavljen. Manifestacija će zauzeti prostor u delovima ulica Petefi Šandora ( od raskrsnice Duška Trifunovića i Miloša Obilića do ulice Dimitrija Tucovića), Trg Nikole Tesle (od ulice Petefi Šandora do upravne zgrade Apatinske pivare). Režim saobraćaja za dane vikenda će biti regulisan privremenom signalizacijom, a dozvolu za to je izdao MUP Sombor.

 

Saobraćaj će biti obustavljen već od četvrtka 6.oktobra od 18 časova, petak 7. oktobra čitav dan, sve do subote ujutru do 6 sati. Za subotu, odnosno drugi dan proslave i dalje će svo vreme biti zatvoren deo ulice Petefi Šandora od Banke Intese do ulice Dimitrija Tucovića i deo ulica oko samog trga Nikola Tesla, sve do nedelje ujutro dok se ne ukloni inventar i osposobe uslovi za nesmetan saobraćaj. Razlika u odnosu na petak je što će saobraćaj moći da se odvija pored pijace u ulici Duška Trifunovića za razliku od prvog dana proslave kada to neće biti moguće.

 
Last modified on četvrtak, 06 oktobar 2016 08:46

Mailing lista

KORISNI LINKOVI

 
 

Lokacija

loading map...
Click item below to move to